Γιατί αγαπάμε το… cosplay!

Το cosplay είναι ένα χόμπι που ξεκίνησε στην Ιαπωνία τα 80s, οπότε και γεννήθηκε η λέξη από τη φράση «costume play». Αυτό άνθισε παγκοσμίως στα 90s και από τότε έχει ξετρελάνει εκατομμύρια από εμάς. Cosplay είναι όταν ντύνεσαι σαν έναν αγαπημένο σου χαρακτήρα, φοράς τα ρούχα που φοράει και τροποποιείς τα χαρακτηριστικά σου ώστε να μοιάζεις με αυτόν (ή αυτήν). Είναι μία ολόκληρη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει κοστούμια έτοιμα και χειροποίητα, make up, περούκες, εξοπλισμό και μια τεράστια ποικιλία από χαρακτηριστικά και μπιχλιμπίδια που κάνουν ένα cosplay αληθοφανές. Το αδιαμφισβήτητο είναι ότι μόλις το δοκιμάσεις πραγματικά θα το ερωτευθείς! 

Γι’αυτό το λόγο εμείς φέραμε τις/-ους πιο παθιασμένους cosplayers στο Digital360 Game Festival ώστε να μοιραστείς την αγάπη σου για το χόμπι αυτό με όλη την ελληνική κοινότητα! Με ήρωες (και αντι-ήρωες) από video games, comics, ταινίες, manga & anime και γενικότερα το χώρο του sci-fi και του φανταστικού, είναι σίγουρο ότι το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα γεμίσει χρώματα, ήχους και εικόνες που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Με καλεσμένους cosplayers όπως Bullet Witch, Rene Polumorfous, Constance Neverland, Hell-N, Highgness, Abyss και πολλές/-ούς ακόμη, το Digital360 Game Festival θα βρει την πιο fun πλευρά μας με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Και αν θες να βάλεις τα cosplay skills σου να δουλέψουν, ο cosplay διαγωνισμός μας είναι εδώ για να προσφέρει πλούσια δώρα σε κάθε ενδιαφερόμενο (κανόνες συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ)!

Είτε, λοιπόν, σου αρέσει να ντύνεσαι όπως ο αγαπημένος σου χαρακτήρας σε κάθε ευκαιρία, είτε προτιμάς να απολαμβάνεις το θέαμα γνωστών cosplayers ντυμένων με εκθαμβωτικά κοστούμια, είτε θες να κερδίσεις δώρα σε έναν «γεμάτο» διαγωνισμό, με ανταγωνισμό τους καλύτερους cosplayers και εντυπωσιακά έπαθλα να σε περιμένουν, τότε δεν μπορείς να λείπεις για κανένα λόγο από το Digital360 Game Festival, 25 & 26 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με είσοδο Δωρεάν!

The Fun Festival is here… Press Start και Be part of the game!