Τουρνουά League of Legends ΚΑΝΟΝΕΣ

Το τουρνουά League of Legends έχει οριστεί για να ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου και ώρα 14:00.  Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο ειδικό point που θα έχει οριστεί από την διοργάνωση στη κεντρική γραμματεία του Digital 360. Η διαδικασία των εγγραφών θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 13:00 και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να βρίσκονται στον ειδικό χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της διαδικασίας, έτσι ώστε οι διοργανωτές να φροντίσουν για την σωστή κατανομή τους. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός διαγωνιζόμενου στον χώρο, οι κριτές οφείλουν να περιμένουν 10 λεπτά και σε περίπτωση που διαπιστώσουν «non-show», θα πρέπει να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του.

 

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ / SETTINGS

Ο τύπος που θα διεξαχθεί το τουρνουά League of Legends είναι το 1vs1 Single Elimination με σύστημα Best of 3. Το mode παιχνιδιού είναι το Custom Game – Tournament Draft και νικητής ανακηρύσσεται ο παίκτης που πετυχαίνει first blood / first tower. Η πίστα που θα διεξαχθεί το τουρνουά League of Legends θα αποφασιστεί από τους διοργανωτές. Σε περίπτωση παύσης θα πρέπει να ενημερωθούν οι κριτές, ενώ εάν συμβεί disconnection την ώρα του παιχνιδιού, τότε ο αγώνας θα πρέπει να επαναληφθεί ξανά. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα παρέμβασης στις επιλογές του παιχνιδιού, οι οποίες θα είναι προκαθορισμένες από τους διοργανωτές και τους επιβλέποντες του τουρνουά. Η πλατφόρμα που θα διεξαχθεί το τουρνουά θα είναι το PC.

 

ΔΩΡΑ

Οι παίκτες που θα καταλάβουν τις 4 πρώτες θέσεις κερδίζουν:  

1η θέση: 1 ROCCAT Suora Gaming Keyboard + Dawn of War III Limited Edition (PC)

2η θέση: 1 ROCCAT Cross Gaming Headset + Total War II: Warhammer Limited Edition (PC)

3η θέση: 1 ROCCAT Kiro Gaming Mouse + 1 ROCCAT Sense Mousepad + Βιβλίο Assassin’s Creed (εκδόσεις Διόπτρα)

4η θέση: Dawn of War III Limited Edition (PC) + Total War II: Warhammer Limited Edition (PC) + Βιβλίο Assassin’s Creed (εκδόσεις Διόπτρα)

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ & ΛΟΙΠΑ

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται με σωστό τρόπο έναντι των συναγωνιστών τους, προάγοντας την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθε», χωρίς να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε glitch ή exploit  που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων τους. Επίσης, θα πρέπει να συμμορφώνονται πάντοτε στις υποδείξεις των κριτών που θα παρακολουθούν το τουρνουά. Η διοργάνωση Digital 360 δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα υγείας που ενδεχομένως θα εμφανίσουν οι διαγωνιζόμενοι. Σε περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους επόπτες του διαγωνισμού, οι οποίοι καλούνται να διακόψουν άμεσα την διαδικασία. Εάν κάποιος διαγωνιζόμενος έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και επιθυμεί να λάβει μέρος στο τουρνουά οφείλει να προσκομίσει στη διοργανώτρια αρχή τα απαραίτητα δικαιολογητικά από ιατρό. Οι παίκτες με τη συμμετοχή τους αποδέχονται όλους τους παραπάνω όρους.